Kategorije

Besplatna dostava za sve porudžbine bez obzira na iznos kupovine

01.04.2021.
Sve knjige svih izdavača. Besplatna dostava važi do kraja aprila.
besplatna dostava za sve porudžbine bez obzira na iznos kupovine


BESPLATNA DOSTAVA
Do 30. aprila 20210. dostava kurirskom službom besplatna je za sve porudžbine iz Srbije, bez obzira na iznos kupovine.
Za kupce iz Beograda do 30. aprila dostupna je besplatna dostava u roku od 60 minuta. Dostava u roku od 60 minuta dostupna je samo na teritoriji Beograda, radnim danima od 9 do 19 sati, i to u sledećim delovima grada: Savski Venac, Vračar, Stari Grad, Zvezdara, Voždovac, Mirjevo, Karaburma, Višnjica, Novi Beograd, Zemun, Bežanija, Čukarica, Rakovica. Napomena: zbog gustine saobraćaja moguće je da rok za dostavu bude malo duži od 60 min.

10+10% REDOVAN + KOLIČINSKI POPUST
Za sve knjige na sajtu knjizararoman.rs važi redovan popust od 10 odsto, dok kupovinom tri ili više knjiga ostvarujete i dodatni količinski popust od 10 odsto koji se sabira sa redovnim popustom (za knjige na akciji ne važe redovni i količinski popust ukoliko samim pravilima akcije nije drugačije određeno).

POKLON KNJIGA
Za sve kupovine u iznosu većem od 2000 dinara na poklon dobijate jedno od izdanja Knjižare Roman – knjige su u mekom povezu, sa soft touch plastifikacijom, formata 13x20 cm.
Na akciji „Nobelovci“ poklon knjiga obezbeđena je uz svaku kupovinu knjiga sa ove akcije. Detaljnije o akciji „Nobelovci“ pročitajte OVDE.

Pokon knjigu možete izabrati u kopri, u prvom koraku procesa poručivanja.

Spisak poklon knjiga pogledajte OVDE.

ISPORUKA U INOSTRANSTVO
Porudžbine iz inostranstva isporučujemo kuriskom službom DHL. Preporučeno vreme isporuke Međunarodnom kurirskom ekspresnom dostavom DHL je od 1 do 2 radna dana od trenutka kada kurirska služba preuzme paket za porudžbine iz Evrope, dok za ostatak sveta isporuka DHL-om traje od 2 do 3 radna dana. Troškovi dostave DHL-om su 2000 dinara za svakih 10 poručenih knjiga.

moja korpa

Uz svaku porudžbinu iznad 3000 din. dobijate poklon knjigu po izboru sa liste poklon knjiga.

moje želje

moj nalog

zaboravljena lozinka?

novi član? registracija